Etusivu » Tietoa meistä

Asiantunteva kuuloalan kumppani

Ratkaisujemme avulla parannamme huonokuuloisten ihmisten elämänlaatua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuutta luonnolliseen vuorovaikutukseen ja täysipainoiseen elämään kuulemisen haasteista huolimatta.

Osaavien audionomiemme suorittamat kuulonhuoltopalvelut,  huippuluokkaiset kuulokojeemme ja niiden tarvikkeet sekä monipuolinen diagnostiikkalaite- ja palveluvalikoimamme mahdollistavat asiakkaista huolehtimisen kokonaisvaltaisesti.  Audmet kuuluu maailmanlaajuiseen Demant A/S -konserniin, joka työllistää yli 20 000 ihmistä.

  • Alan johtavia kuulokojeita ja lisälaitteita
  • Johtavaa tieteellistä tutkimusta kuulonalenemasta
  • Laitteita ja ohjelmia kuuloalan ammattilaisille

Visiomme
Maailma, jossa kuulonalenema ei ole rajoite.

Missiomme
Kyseenalaistamme totuttuja käytäntöjä ja haastamme teknologian rajat muuttaaksemme huonokuuloisten ihmisten elämää.

Tarinamme
Tarinamme alkoi yli 100 vuotta sitten. Vuonna 1904 Hans Demant halusi auttaa vaimoaan Camillaa elämään parempaa elämää ilman heikentyneen kuulon aiheuttamia rajoitteita. Hansin ratkaisu Camillalle oli yksi maailman ensimmäisistä elektronisista kuulokojeista.

Tältä välittämisen perustalta kasvoi yritys, jonka intohimo on auttaa kuulemisessa tukea tarvitsevia ihmisiä. Teemme jatkuvasti työtä kohti visiotamme: maailmaa, jossa kuulonalenema ei ole rajoite. Innovoimme elämää muuttavaa teknologiaa – ja jos se tarkoittaa, että meidän täytyy rikkoa totuttuja käytäntöjä, teemme niin.

Oticon logo Oticon Medical logo Maico logo Kuuloverkko logo Kuulotarvike logo

Copyright © Audmet Oy | Kuvien oikeudet: Oticon | Evästeiden käyttö | Tietosuojaseloste